utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Defo se vratio u stari klub

Engleski prvoligaški tim, Bornmut i zvanično je potvrdio da je u svoje redove doveo iskusnog napadača, Džermejna Defoa.

34-godišnji fudbaler stigao je kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa ekipom Sanderlenda. Defo je sa popularnim „Trešnjama“ potpisao ugovor sve do leta 2020. godine, prema kojem će godišnje zarađivati nestvarnih 8 miliona eura za jednog veterana.

Engleskom napadaču će ovo biti po drugi put da nosi dres ovog kluba, jer je nastupao za Bornmut kao pozajmljen fudbaler u sezoni 2000/2001 kada je na 29 utakmica postigao 18 golova.

„Sjajno je vratiti se ovde i radujem se novom izazovu. Kada sam dobio priliku da ponovo dođem u Bornmut, znao sam da je to prava odluka. Bila je laka odluka da se pridružim sjajnom timu sa fantastičnim trenerom. Navijači Bornmuta znaju da ja uvek dajem 100% svojih mogućnosti na svakoj utakmici i jedinu stvar koju garantujem jesu golovi“, rekao je Defo.

„Ovo je veliki trenutak za klub, korak napred u pravom trenutku. Želimo da dovodimo fudbalere koji mogu imati velikog uticaja u našem napretku, a Džermejn je dokazani golgeter. Pratim njegovu karijeru i izuzetno sam zadovoljan što će ponovo zaigrati u dresu Bornmuta“, izjavio je trener kluba, Edi Hau.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje