nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Denver Bronkos – Kanzas Siti Čifs – Najava meča uz predlog za klađenje

Poslednje kolo regularnog dela šampionata u NFL ligi otvaraju Denver Bronkosi i Kanzas Siti Čifsi. Prema kladionicama, favorit u ovom meču je Kanzas Siti sa kvotom 1,20, dok je margina za poene postavljena na 44,5.

Situacija je ovde veoma jasna. Denver Bronkosi ni ove sezone neće igrati plej of. Povrede su ih ubile u najgorem mogućem trenutku i njima ovaj meč ne znač ništa. Ipak, nemojte sumnjati da će oni učiniti sve ne bili dobili ovaj meč i barem malo napakostili divizijskom rivalu.

Kanzas Siti je sam sebe zakopao prethodne nedelje kada su poraženi od Bengalsa na strani. Taj poraz ih je spustio na drugo mesto u konferenciji i sada ne zavisi od njih. Da bi bili prvi u konferenciji i imali slobodno prvo kolo u plej ofu uz domaći teren, Čifsi ovaj meč moraju dobiti i Tenesi da izgubi od Hjustona. Zaista težak scenario, pre svega zbog ovog drugog uslova. No, sa Tenesijem se nikada ne zna, a Čifsi ako ništa drugo „moraju“ da pobede da bi u plej of ušli sa pobedom i novom dozom samopouzdanja.

Mi se apsolutno slažemo sa postavljenim kvotama. Zaista, stanje u Denveru je loše. Glavni problem je mesto kvoterbeka. Dru Lok će biti starter, jer se Tedi Bridžvoter još uvek nije oporavio od potresa mozga. Konekcija Loka sa hvatačkim korpusom je baš loša. Iz aviona se vidi da je klinac nesiguran. To su uglavnom 50/50 lopte i veoma često prodaje posed. Odbrana koliko god bila dobra, ne može da se brani uspešno kada ja sve vreme na terenu.

Dakle, Denver nema dobar napad koji će u kontinuitetu da postiže poene protiv Čifsa, a to je ključ. Odbrana Čifsa sa druge strane je znatno digla formu u drugom delu sezone i sigurno će zatvoriti napad Denvera.

Naravno i vremenski uslovi u ovo doba godine i te kako mogu biti bitan faktor. Koliko smo mogli da vidimo vreme neće biti tako bajno. Postoji velika verovatnoća da bude snega i mokrog terena. I ovo ne ide na stvar Denveru, jer njihov kvoterbek apsolutno nema iskustva igranja u takvim okolnostima.

Dakle, Čifsi imaju bolji napad. Čifsi imaju boljeg kvoterbeka i Čifsi imaju veći imperativ. To je dovoljno da se oprobamo sa hendikepom.

Predlog za klađenje: Čifsi dobijaju sa 9 i više poena 1,71

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje