četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Derbi kola u Holandiji nosi neke poteškoće za domaćina!

Ajaks će da ugosti Fejnord danas od 14:30 časova po našem vremenu u okviru 19. kola prve lige Holandije, svima poznatije pod nazivom „Eredivisie“.

Iako je favorit, postoje pojedine poteškoće za čelnike Ajaksa pred ovaj meč, a to je da neće moći da računaju na nekolicinu igrača, ali isto to važi i za Fejnord. Za sve oni koji ne prate Holanđane, ova liga broji 18 ekipa, Ajaks se trenutno nalazi na 2. mestu uz skor 13-2-3 i gol razliku 54:17, dok se Fejnord nalazi na 5. mestu uz skor 9-5-3 i gol razliku 37:16. PSV je trenutno lider šampionata, a vrlo je moguće da će tako ostati i do samog kraja prvenstva, ali to ne možemo da znamo sa sigurnošću.

Što se izostanaka tiče, Vaclav Cerny, Daley Sinkgraven i Nick Viergever neće nastupiti za domaćina, dok će gosti biti bez igrača kao što su Jan-Arie van der Heijden, Eric Botteghin, Ridgeciano Haps i Miquel Nelom.

Možda najveći hendikep po ekipu Ajaksa je to što Erik ten Hag ima svoj debi na klupi Ajaksa baš na derbiju.

Do sada je golova na utakmicama između ova dva rivala bilo na pretek, a nadamo se da će se i danas nastaviti u istom tempu, te da će gost da iskoristi novosti u timu Ajaksa, i dođe makar do gola po kvoti 1.40.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje