ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim bez 6 bitnih fudbalera večeras, među njima i kapiten tima!

Jedan tim nije u najboljoj formi, a pored toga, biće oslabljen izostancima bitnih fudbalera, među kojima je i kapiten ekipe. Verujemo da će njihov rival dati sve od sebe da to i iskoristi, a članak možete da otvarate do 23 časa, dok je predložena kvota 1.63.


Reč je o utakmici američkog prvenstva „MLS„, a od 1:30 iza ponoći, po našem vremenu, sastaće se Orlando City i Inter Miami. Već sada je poznato da je Orlando zauzeo svoju poziciju za plej-of među prvih osam ekipa, dok će Inter Miami sezonu da završi na dnu tabele, sva je prilika.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Činjenica je da je Inter proigrao nakon dolaska Mesija, koji je uticao na to da ekipa stane na noge i krene da pobeđuje, a da je on tu bio od početka sezone, sigurno da bi situacija u klubu bila drugačija. Ipak, jako se oseti njegov izostanak, a uzmimo samo za primer utakmicu protiv Atlante, koju je Inter izgubio sa 5:2, dok Mesi nije bio u sastavu, a već sledeću je Inter pobedio 4:0 protiv Toronta, jer je Mesi bio uz ekipu. Dakle, ovaj čovek ima ogroman uticaj na tim, što i rezultati pokazuju.

Kada je reč o izostancima, za Orlando neće igrati Favian Loyola (21n/2g/3a, ofanzivni vezni) i Adam Grinwis (0n/0g/0a, golman). Za Inter neće igrati Gregore (3n/0g/1a, defanzivni vezni), Franco Negri (20n/2g/2a, levi bek), Ian Fray (15n/1g/0a, centralni bek), Corentin Jean (17n/1g/2a, centarfor), Lionel Messi (12n/11g/5a, desno krilo, kapiten), Jordi Alba (11n/2g/2a, levi bek).

Treba istaći da je Inter pogotovo ranjiv na strani, gde su na 14 utakmica postigli 14 golova i primili čak 27, a uz izostanak možda i najboljeg fudbalera sveta, u utakmici u kojoj je gotovo sve već rešeno, moguće da ćemo da vidimo raspucavanje od strane domaćina. Kvota da će domaći tim uspeti da postigne minimalno 2 gola iznosi 1.63, što ćemo da probamo. Srećno.

1:1


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje