petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Die Knappen“ vs „Die Roten“

U poslednjoj utakmici 19. prvenstvenog kola prvog ranga nemačkog fudbala „Bundesliga“ sastaće se timovi, Schalke i Hannover.

SCHALKE se trenutno nalazi na šestoj poziciji na tabeli (koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope) sa do sada 30 osvojenih bodova, uz pozitivnu gol razliku 29:24. Popularni „Rudari“ ove sezone pred svojim fanovima igraju dosta dobro, jer su na dosadašnjih devet domaćih susreta, izvojevali pet trijumfa. Na ovoj utakmici biće oslabljeni neigranjem: D.Caligiuri, S.Riether, P.Insua.

HANNOVER je pozicioniran na desetom mestu na prvenstvenoj lestvici sa gol razlikom 27:28. Većinu svojih bodova osvojili su na svom terenu, dok u gostima imaju slab bilans, od čak pet poraza na devet mečeva uz gol količnik -8. Pritom, u seriji su od četiri uzastupna poraza na gostovanjima. Za njih na ovom susretu neće igrati: P.Schwegler, U.Bech, N.Sarenren-Bazee, E.Prib, M.Felipe.

Rezultati njihovih predhodnih utakmica odigranih na „Veltins-Arena“ :

04.12.15 BUN Schalke Hannover 3 : 1
31.01.15 BUN Schalke Hannover 1 : 0
09.02.14 BUN Schalke Hannover 2 : 0
18.01.13 BUN Schalke Hannover 5 : 4
08.04.12 BUN Schalke Hannover 3 : 0

 

Predlog za tipovanje:

Domaćini sa velikim motivom ulaze u ovaj duel, jer bi eventualnom pobedom i osvajanjem sva tri boda stigli do druge pozicije na tabeli (koja direktno vodi u Ligu Šampiona). Pored toga, i drugi parametri idu u korist domaćih fudbalera – igraju dosta dobro na svom terenu ove sezone, Hanover je jedan od slabih timova kada su gostovanja u pitanju, a i dobili su predhodnih pet susreta u nizu ovog rivala na svom stadionu. Sve u svemu, očekujemo trijumf ekipe, Šalkea.

„1“ – @1.63

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 18:00.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje