petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Dimitrovu pripao triler i polufinale Monte Karla

Bugarski teniser Grigor Dimitrov nastavlja da oduševljava u Monte Karlu. Nakon perfektne partije protiv Kaspera Ruda, Dimtirov je pobedio i Huberta Hurkača i plasirao se u polufinale mastersa u Monte Karlu. Posle borbe koja je trajala dva i po sata Dimitrov je slavio rezultatom 2:1, po setovima 6:4 3:6 7:6 (7:2).

Jako kvalitetan meč koji su rešile sitnice. U prvom setu Dimitrov koristi pad koncetracije Hurkača u trečem gemu kada Poljak gubi servis bez dobijenog poena. Dimitrov nakon toga igra bez greške na svoj servis i osvaja prvi set.

Sličan scenario viđen je u drugom setu samo sa obrnutim ulogama. Dimitrovu popušta koncetracija u šestom gemu, što Hurkač koristi da poravna rezultat.

Početak trećeg seta donosi razmenu brejkova. Prvi napada Hurkač, ali momentalno uzvraća Dimitrov. Igralo se gem za gem sve do devetog gema kada Hurkač ponovo prvi stiže do brejka i velike šanse da pobedi. Ipak, i ovog puta Dimitrov je imao odgovor i ribrejkom vraća stvari u egal. Treći set je rešen u taj brejku u kojem je Dimitrov imao psihološku prednost koju je znao da materijalizuje.

Dimitrov će za plasman u veliko finale igrati protiv Španca Alehandra Davidoviča Fokine.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje