petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Đoković u polufinalu Pariza

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Parizu, nakon što je savladao Amerikanca Tejlora Frica. Posle borbe koja je trajala 74 minuta, Đoković je slavio rezultatom 2:0, po setovima 6:4 6:3.

U neku ruku čudan meč, ali na kraju zaslužena pobeda Đokovića. Neočekivano je u prvom setu viđeno pet brejkova. Đoković je u dva navrata imao brejk prednosti, imao je 2:0 i 5:3, ali po pravilu nije uspevao da brejk prednosti potvrdi. Ipak, ni Fric nije briljirao, jer je na 5:4 posle vraćenog brejka pretrpeo novi brejk i tako izgubio prvi set.

Drugi set Amerikanac otvara na najbolji mogući način, brejkom, ali ponovo već u sledećem gemu gubi servis. Đokovićev ritern mu je pravio veliki problem, i od tog trenutka stvari na terenu su išle na vodenicu Novaka Đokovića. Fric je znatno pao, a Đoković je sredinom set napravio još jedan brejk i nakon toga rutinski priveo meč kraju.

Za plasman u novo finale u Parizu Đoković će igrati protiv Poljaka Huberta Hurkača, koji je nešto ranije savladao Australijanca Džejmsa Dakvorta, i pobedom obezbedio plasman na završni maters u Torinu.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.tennismajors.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje