četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin je u seriji od 10 pobeda nad ovim protivnikom

U okviru trećeg kola prvenstva Estonije, Meistrilliige, odigraće se utakmica između Levadije i Tammeke koja je na programu od tačno 17 časova.

Levadia je prethodnu sezonu završila na 2. poziciji pošto je sa skorom od 24 pobede, 7 remija i 5 poraza osvojila ukupno 79 bodova, da bi na prvom meču u ovoj sezoni odigrala nerešeno sa Parnu JK Vaprusom (0:0).

Tammeka je posle 36 odigranih kola zauzela 6. mesto, što je sama sredina tabele, dok je na svom kontu imala 39 poena i skor od 10 pobeda, 9 remija i 17 poraza. Meč protiv Levadije će im biti prvi u ovoj sezoni.

Međusobne utakmice: Levadia – Tammeka (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete Levadije i Tammeke moći ćemo da primetimo da je mnogo više uspeha imao današnji domaćin s obzirom na to da su ovog gosta savladali čak 10 puta zaredom, uz 27 postignutih i samo 5 primljenih golova. Ukoliko mislite da će Levadia nastaviti ovu seriju pobeda tip “1“ možete odigrati po kvoti 1,45, dok se za konačan prekid tradicije i tip “X2“ nudi kvota 2,50. Koji rezultat vi očekujete na ovom meču?

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje