subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin slavi u meču bez puno golova!?

Od 19 časova u utorak, očekuje nas prijateljski meč reprezentacija u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo, a sastaju se selekcije Švajcarske i Paname, meč će biti odigran u Švajcarskoj na stadionu Lucerna.

Selekcija Švajcarske plasirala se na Svetsko prvenstvo kroz baraž, ali je tokom grupne faze ostvarila 9 pobeda i samo jedan poraz. U baražu su bili bolji od Severne Irske 1:0 i 0:0. Pre par dana odigrali su prijateljski meč u Grčkoj, gde su pobedili takođe rezultatom 1:0. Na domaćem terenu, slavili su protiv Andore 3:0, Belorusije 1:0, Letonije 1:0, Portugala 2:0, malo golova i čvrsta odbrana koja retko poklekne, naročito na domaćem terenu.

Selekcija Paname, ostvarila je veliki uspeh samim plasmanom na SP, svaka utakmica uključujući i ovo protiv Švajcarske je prilika za igrače da stiču novo iskustvo protiv jačih selekcija od sebe. Panama igra u formaciji sa petoricom defanzivaca, tako da ni njihovi mečevi ne obiluju golovima, naročito ako se zna da su i igrači veznog reda bolji defanzivci nego ofanzivci. Pre par dana poraženi su 1:0 od Danske.

Očekujemo još jedan meč gde će igrači Paname imati posed lopte tek oko 30% vremena, dok će u ostalom vremenu braniti svoj gol i najverovatnije kapitulirati jednom ili dva puta.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1&0-3 gola (pobeda Švajcarske i 0-3 gola na meču) (kvota 1,95)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje