utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Utorak)

Danas su na rasporedu mečevi osmine finala kada je muški deo turnira u pitanju. Mi smo se potrudili da za vas pronađemo predloge koji će uz malo sportske sreće da nam donesu profit.

Prvi meč koji nam je zapao za oko je meč između Hjeona Čunga i Žoaa Souze. Kladionice su postavile Čunga za izrazitog favorita, ali mi ne mislimo da će ovaj meč biti jednosmerna ulica, kao što to smatraju kladionice.

Čung je imao prelagan raspored u vidu Ebdena koji je inače veteran i svoju sreću traži na čelendžer turnirima, i Majlka Momha koji je odigrao turnir života, ali takođe kao i Ebden spada u čelendžer igrače. Čung je to rešio bez velikih problema, ali još uvek se nije susreo sa nekim ozbiljnijim protivnikom.

Upravo će Souza biti nešto ozbiljniji test, jer Portugalac igra fenomenalno još od Indijan Welsa. U Kaliforniji je stigao do trećeg kola gde je ispustio Raonića, ovde u Majamiju je redom pobeđivao Harisona, Gofana i Donaldsona. Posebno je bila impresivna  pobeda nad Gofanom kojem je prepustio svega jedan gem, kao i preokret protiv Donaldsona.

Što se samog meča tiče ovo bi mogao biti jedan maratonski meč. Razmene će biti enormno duge, i samo je pitanje ko je bolje fizički pripremljen i ko će koristiti svoje šanse. Čung jeste dobar igrač, ali Souza u najmanju ruku može da mu parira kada je u formi, a njegove igre pokazuju da jeste. Za razliku od meča protiv Donaldsona, Souza sada neće morati toliko da vodi računa o riternu, jer Čungov servis je dosta slabiji. Veliku većinu servisa Souza će vratiti u teren i sve će se svoditi na greške i na to ko će ih manje napraviti. U takvim okolnostima apsolutna glupost je igrati keca na Čunga po kvoti 1,18.
Mi smo mišljenja da Souza može da iznenadi, jer igra dobro, a kada igra dobro može da se nosi sa svima.

Predlog: Više od 20,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje