subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin van svog stadiona, u uslovim koji pogoduju gostu!

Od 18:30 se u okviru Peruanske Prve lige (Toreno de Verano) igra susret između ekipa Komercionates Unidos i San Martin, u pitanju je meč 2.kola.

Ekipa Komercionates Uniodos saznala je da komisija za licenciranje stadiona nije dozvolila ovom timu da igra mečeve na svom stadionu koji je nalazi na 2700 m nadmorske visine gde je veštačka podloga, tako da su prinuđeni da mečeve igraju u sasvim drugim uslovima u primoriju gde će koristiti stadion u gradu Guadalupe. Oni su tim koji se nalazi u regiji Kajamarka, a blizu njih ne postoji aerodrom, tako da su svi gostujući timovi imali velikih problema kada su igrali sa njima i iz tog razloga. Tim je manje više sačuvan u odnosu na prošlu godinu, čak su sačuvali i najboljeg igrača Bogada. U prvom kolu napravili su iznenađenje i remizirali sa ekipom Alianca Lima u gostima 1:1.

San Martin je u prvom kolu ubedljivo savladao ekipu Ajakuča 4:0 na svom stadionu koji se nalazi takođe u primoriju kao i stadion gde će igrati meč sa današnjim rivalom. San Martin je klub koji često menja igrače i ne uspeva da ostane konstantan, i sada je mnogo ključnih igrača napustilo klub, ali je angažovano i nekoliko novih igrača, dvojica napadača stigla su iz Obale Slonovače što i nije karakteristično za ovu ligu. Dok je određen broj igrača pozajmljen od poznatijeg Sporting Kristala sa kojim ovaj klub ima saradnju.

U međusobnim mečevima San Martin je slavio na poslednja dva meča, a na 6 odigranih međusobnih mečeva uvek je bilo GG!

I danas očekujemo ujednačen meč ovih timova, kladionica MAX BET je postavila identične kvote na pobede ovih timova, a mi predlažemo igru GG po kvoti 1,60!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje