petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćinu treba pobeda sa velikom razlikom

Noćas se od 00:00 časova igra meč Brazilskog prvenstva Pernambucano, a sastaju se ekipe Academica Vitoria i Atletico Pernambucano.

Domaća ekipa se pred ovo poslednje kolo pred playoff nalazi na 5. mestu koje bi je u ovom trenutku ne vodi u razigravanje, naime 4.plasirana je ekipa America PE, koja ima isti broj bodova kao i Academica, ali ima više pobeda što se prvo gleda ukoliko su ekipe poravnate. U poslednjem kolu America igra protiv još jedne ekipe koja još uvek nije sigruna, Sera Telhada, koja ima 3 boda više od dve pomenute ekipe(takođe 4 pobede kao i America).

Postoji nekoliko mogućih scenarija pre poslednje kolo:

ukoliko Academica savlada Atletico Pe bilo kojim rezultatom, a America i Sera Telhada remiziraju, u play off idu Academica i Sera Telhada.

ukoliko America savlada Sera Telhadu(npr. jednim golom razlike), onda je Academici potrebna pobeda od najmanje dva gola razlike da bi pretekla ekipu Sera Telhade na tabeli.

– ukoliko Sera Telhada savlada Americu, Academica mora da slavi protiv Atletica PE sa bilo kojim rezultatom jer će svakako imati pozitivnu gol razliku.

Inače gosti na ovom meču, Atletico Pernambucano je poslednji na tabeli sa 9 poraza u 9 utakmica i gol razlikom 5:22. Na gostovanjima imaju skor 0-0-4 uz gol razliku 1:9.

Academica je slavila u tri od četri međusobna meča, poslednji put 02.02.2017 kada je u gostima pobedila Americu sa 0:1.

Pobeda domaćina plaća se kvotom 1,20, ali se odlično plaća igra 1-1 kvotom 1,70, dok se pobeda domaćina od dva i više gola razlike plaća kvotom 1,75. Pošto je reč o amaterskim klubovima u Brazilu, ograđujemo se od sigurnosti ovog tipa, jer smo analizu zasnovali isključivo na trenutnom stanju na tabeli i drugih relevantnih informacija nema.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje