Advertisement

Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Ukoliko već niste, zapratite našu Facebook stranicu i ostanite u toku sa vestima iz sveta sporta.Poštovani čitaoci i dragi pratioci, na našem portalu imaćete priliku da čitate rubriku „Dubl dana“ koju ćemo objavljivati svakodnevno. U pitanju su dva para, s obzirom na to da povećan broj parova na tiketu povećava mogućnost pada. Dubl tiket predstavlja predloge naših urednika i nipošto ne predstavlja tiket stopostotne sigurnosti! Igrate ga isključivo na sopstvenu odgovornost.


Portal Sportske Novosti je naravno mnogo više od Dubla dana! Na našem sajtu možete pronaći još mnoštvo korisnih kladioničarskih informacija iz fudbala, košarke, tenisa, hokeja i drugih sportova!

Zapratite nas i na Instagramu!


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT!

20:30 St. Pauli – Hamburger SV DA1 @1,31 (Nemačka – 2. Bundesliga)
21:00 Breda – Oss 1 @1,40 (Holandija – Eerste Divisie)

St. Pauli igra sjajno u poslednje vreme, vezao je četiri pobede, i to da je na svakom od ta 4 susreta postigao najmanje 2 pogotka. Večeras mu gostuje ekipa iz Hamburga, koja je trenutno u lošijoj formi, ali je bolje pozicionirana. Na osnovu partija koje je u skorije vreme pružao domaćin, nadamo se da može minimalno do gola. Kod Holanđana, Breda je u daleko boljoj formi, sa druge strane, njen rival će biti znatno oslabljen i za očekivati je da domaći tim slavi, ako ne budu “umešani prsti” u ovaj susret.

Ukupna kvota: 1,83


Od svakog potencijalnog promašaja se unapred „ograđujemo“, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju, te vas pozivamo da neke od parova prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Parovi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

Urednici sajta Sportske Novosti


Image by Pexels from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here