sreda, 21. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

Dubl dana – 28. mart 2023.

Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Ukoliko već niste, zapratite našu Facebook stranicu i ostanite u toku sa vestima iz sveta sporta.


Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

Poštovani čitaoci i dragi pratioci, na našem portalu imaćete priliku da čitate rubriku „Dubl dana“ koju ćemo objavljivati svakodnevno. U pitanju su dva para, s obzirom na to da povećan broj parova na tiketu povećava mogućnost pada. Dubl tiket predstavlja predloge naših urednika i nipošto ne predstavlja tiket stopostotne sigurnosti! Igrate ga isključivo na sopstvenu odgovornost.

Portal Sportske Novosti net je, naravno, mnogo više od Dubla dana! Na našem sajtu možete pronaći još mnoštvo korisnih kladioničarskih informacija iz fudbala, košarke, tenisa, hokeja i drugih sportova!


Zapratite nas i na Instagramu!


ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

20:45 Škotska – Španija P/K2 @1,50 (Evropa – Kvalifiakcije za Evropsko prvenstvo)
20:45 Turska – Hrvatska X2 @1,33 (Evropa – Kvalifiakcije za Evropsko prvenstvo)

Španci su pokazali da ih čeka svetla budućnost, da mogu lako da odigraju sa svakim protivnikom, a smatramo da Škoti, iako umeju da se nađu na Evropskom prvenstvu, ne mogu da pariraju „crvenoj furiji“ večeras. Sa druge strane, Hrvatska je svakako kompaktnija i kvalitetnija od Turske, a nakon kiksa protiv Velsa, verujemo da ovde neće da naprave isti.

Ukupna kvota: 2,00


ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Od svakog potencijalnog promašaja se unapred „ograđujemo“, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju, te vas pozivamo da neke od parova prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Parovi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

Urednici sajta Sportske Novosti net

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje