Advertisement

Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Ukoliko već niste, zapratite našu Facebook stranicu i ostanite u toku sa vestima iz sveta sporta.



Poštovani čitaoci i dragi pratioci, na našem portalu imaćete priliku da čitate rubriku „Dubl dana“ koju ćemo objavljivati svakodnevno. U pitanju su dva para, s obzirom na to da povećan broj parova na tiketu povećava mogućnost pada. Dubl tiket predstavlja predloge naših urednika i nipošto ne predstavlja tiket stopostotne sigurnosti! Igrate ga isključivo na sopstvenu odgovornost.


Portal Sportske Novosti je naravno mnogo više od Dubla dana! Na našem sajtu možete pronaći još mnoštvo korisnih kladioničarskih informacija iz fudbala, košarke, tenisa, hokeja i drugih sportova!

Zapratite nas i na Instagramu!


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT!

20:30 Young Boys – Basel 1P1-3 @1,29 (Švajcarska – Super League)
20:45 Fiorentina – Lazio GG @1,60 (Italija – Serie A)

Young Boys je nedostižan na 1. mestu, dok se Bazel bori za 2. mesto, iako mu ne pravi veliku razliku ni da je treći. Dakle, potencijalno rasterećen susret za domaće, a gosti su 3. ekipa u ligi po broju postignutih golova. Takođe, ove dve ekipe često postižu gol u 1. delu igre kada se sastanu. Fiorentina i Lacio ove sezone igraju efikasno, na prvenstvenim utakmicama ekipe iz Firence viđamo 3 gola po susretu, a na utakmicama Lacija 3.3 golova po utakmici. U poslednje vreme i međusobno tresu mreže.

Ukupna kvota: 2,06


Od svakog potencijalnog promašaja se unapred „ograđujemo“, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju, te vas pozivamo da neke od parova prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Parovi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

Urednici sajta Sportske Novosti


Image by Pexels from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here