ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dugogodišnji igrač moskovskog Spartaka potvrdio raskid ugovora!

27-godišnji defanzivac Jevgenij Makejev nakon čak 10 godina napustio je redove ruskog premijerligaša Spartaka iz Moskve. Makejev je ovu odluku doneo zbog nedovoljne minutaže u prvom timu, s’ obzirom da je drugi deo sezone proveo u Spartaku-2 po zahtevu glavnog trenera Masima Karere.

Благодарю „Спартак“ и болельщиков за 10 лет, проведённые вместе. Это лучшее время останется в моей памяти навсегда! Спасибо!

Zahvalan sam Spartaku i navijačima za 10 godina provedenih zajedno. To vreme zauvek će ostati u mom sećanju! Hvala! – napisao je Makejev na svom Instagram profilu

Jevgenij Makejev, koji nastupa na poziciji levog beka, u Spartakov omladinski tim stigao je tokom avgusta 2007. godine iz Šeksne Čerepovec, da bi nakon godinu i po dana bio prekomandovan u prvi tim. Kao prvotimac Spartaka ostvario je ukupno 202 nastupa, uz 4 gola i 10 asistencija. Tokom prvog dela sezone 2016-17 za prvi tim ostvario je svega 3 nastupa, da bi zbog neuklapanja u stil igre tokom zimske pauze bio poslat u rezervni klub, Spartak-2, za koga je ostvario 5 nastupa, uz 1 gol.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje