sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Dva otkaza u nemačkom velikanu

Ekipa Hamburgera koja u svojim vitrinama ima šest naslova prvaka Bundeslige, prolazi kroz izuzetno težak period, jer se klub nalazi pred ispadanjem u niži rang takmičenja, što bi predstavljalo veliki „udarac“ za ovaj tim.

Usled toga, uprava kluba pokušaće kadrovskim promenama da „trgne“ ekipu i napokon krene sa dobrim partijama. „Cenu“ loših igara platili su generalni direktor, Heribert Bruhagen i sportski direktor, Jens Tod koji su dobili otkaz sa svojih funkcija, dok će glavni trener, Bernd Holerbah i dalje sa klupe predvoditi ovaj tim.

„Nakon detaljne analize, odlučili smo se na ovaj korak i da odmah počnemo da trasiramo novi put za Hambuger. Smatramo da je neophodna nova strategija koje će klubu doneti neophodnu stabilnost na duže staze. Maksimalno smo fokusirani na naš posao i dajemo sve od sebe kako bismo pomogli klubu“, kazao je predsednik kluba, Bernd Hofman.

Hamburger se na devet kola do kraja šampionata nalazi u zoni ispadanja sa 7 bodova manje u odnosi na prvi tim iznad opasne zone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje