subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dve potencijalne saradnje u trećoj ligi Japana!

U subotu ujutru na programu su četiri utakmice 35. kola japanske J3 League, tj. trećeg ranga takmičenja, a mi vam izdvajamo duele ekipa između kojih možda postoji neki vid saradnje.

05:00 YSCC – Azul Claro Numazu

Prva potencijalna saradnja i ujedno prvi meč na subotnjem programu odigraće se između jedanaestoplasiranog YSCC-a i desetoplasiranog Azul Claro Numazua. U ovom trenutku obe ekipe imaju po 48 bodova i može se reći da je sezona za njih već završena, s obzirom na to da su od promocije u viši rang udaljeni 10 bodova. Razlog zbog kojeg vam skrećemo pažnju na YSCC i Azul Claro Numazu jesu njihovi međusobni okršaji, kojih je u prošlosti bilo ukupno 13. Naime, ove dve ekipa su naizmenično pobeđivale u sezonama 2020, 2021 i 2022, uz jedan veliki prelaz. Pre toga, u sezonama 2017, 2018 i 2019, videli smo rezultate koji ne prate neku posebnu šemu, ali su i YSCC i Azul Claro Numazu ukupno osvojili po 8 bodova, dok su na jednom meču napravili i prelaz. Ako postoji neki vid saradnje danas bismo mogli da vidimo novu pobedu domaćina, koja se plaća kvotom 2,50, ali s obzirom da ni jednima ni drugima bodovi nisu preko potrebni bolji izbor bi mogli da budu prelazi “2-1“ (30,00) i “1-2“ (33,00).

H2H matches between YSCC and Azul Claro Numazu
Međusobne utakmice: YSCC – Azul Claro Numazu (www.betexplorer.com)

09:00 Ryukyu – Kagoshima United

Drugi meč će se odigrati četiri sata kasnije, a radi se o susretu sedamnaestoplasiranog Ryukyua i drugoplasiranog tima na tabeli, Kagoshime United. U ovom trenutku Ryukyu ima 39 bodova, što je 3 više od pretposlednjeg tima na tabeli (koji će igrati baraž za relegaciju SAMO ukoliko drugoplasirani iz nižeg ranga bude imao licencu), dok sa druge strane Kagoshima United vodi borbu za drugo mesto na tabeli i samim tim direktnu promociju u viši rang. Trenutno imaju dva boda više od trećeplairane Toyame, a od preostala četiri protivnika današnji je ubedljivo najlakši. Što se tiče njihovih međusobnih susreta, u prvoj sezoni (2016) smo videli dve pobede Ryukyua, nakon čega je usledio klasičan “3 za 3“ – u sezonama 2017, 2018 i 2019. Kako su prva tri boda iz ove sezone pripala Kagoshima Unitedu nije isključen scenario vraćanja bodova iz sezone 2016, te da ponovo vidimo pobedu ovog tima. Tip “2“ možete odigrati po kvoti 1,83.

H2H matches between Ryukyu and Kagoshima United
Međusobne utakmice: Ryukyu – Kagoshima Utd (www.betexplorer.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Photo by Steven Diaz on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje