petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Dve zanimljive tradicije u drugoj ligi Danske!

Šesnaesto kolo danske 1st Division donosi nam i utakmicu između Kogea i Sonderjyskea, koja je zakazana za tačno 19 časova.

Koge je u dosadašnjem toku sezone ostvario 4 pobede, 2 remija i 9 poraza, te u ovom trenutku ima 14 poena i zauzima 9. mesto na tabeli.

Sonderjyske se trenutno nalazi na 2. mestu sa ukupno 36 bodova, što je jedan manje od vodećeg Aalborga, a zabeležio je 11 pobeda, 3 remija i 1 poraz.

Međusobne utakmice: Koge – Sonderjyske (www.flashscore.com)

Na poslednjih 6 međusobnih utakmica, koje su Koge i Sonderjyske odigrali u periodu od oktobra 2011. do avgusta 2023. godine, imali smo priliku da vidimo ukupno 25 golova ili u proseku čak 4,17 gola po meču. To je bilo dovoljno da svaki put prođe tip “3+“ (1,35), dok smo tipove “4+“ (1,88) i “GG3+“ (1,65) mogli da naplatimo čak 5 od 6 puta. Isto tako, na svakoj od navedenih šest utakmica je do pobede došao Sonderjyske, a nova pobeda gosta se plaća kvotom 1,40.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje