petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Sejntsi potpisali Dereka Kara

Bivši kvoterbek Las Vegas Rejdersa Derel Kar novi je član Nju Orleans Sejntsa. Kar je u Nju Orleans došao kao slobodan igrač, a sa Sejntsima je dogovorio četvorogodišnju saradnju koja je vredna 150 miliona dolara. Od tih 150 miliona garantovana suma za Kara je 100 miliona.

„Sa zadovoljstvom želimo dobrodošlicu Dereku Karu u Nju Orleans Sejntse. Derek je iskusan, lider, vešt i biće pojačanje za naš napad“, rekao je generalni menadžer „svetaca“ Majki Lumis.

Kar je punih devet godina proveo u Las Vegas Rejdersima koji su ga i draftovali. Za tih devet godina bilo je uspona i padova, a u poslednje vreme došlo je do zasićenja sa obe strane. Rejdersi su uvek imali solidan tim, no uvek je nešto falilo. Dolazak Džoša Mekdenijelsa nije mnogo promenilo stvari u Rejdersima, te su Rejdersi rešili da se oslobode Kara i okrenu se drugim opcijama.

I Kar i Sejntsi mogu biti zadovoljni učinjenim. Sejntsi su u baš slaboj diviziji dobili iskusnog kvoterbeka, a sa druge strane Kar je dobio posao startera u timu koji ima velike šanse da igra plej of.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje