petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Džejms ostaje na Stamford Bridžu

Reprezentativac Engleske – Ris Džejms u toku dana i oficjalno je produžio saradnju sa svojim matičnim klubom – Čelzijem.

22-godišnji desni bek je sa upravom „Plavaca“ potpisao novi ugovor u trajanju sve do leta 2028. godine. Kako mediji na Ostrvu navode, jedan od najboljih bekova trenutno u Evropi bi trebao da ima platu u visini od 250.000 funti na nedeljnom nivou.

 

„Presrećan sam povodom potpisivanja novog ugovora i zahvalan sam navijačima, novom vlasništvu i svima koji su uključeni u klub. Jedva čekam da vidim šta nam donosi budućnost i siguran sam da ćemo imati šansu da osvojimo mnogo trofeja. Odrastao sam uz ovaj klub i tu sam od svoje šeste godine. Stavio sam svoj potpis na papir na novi ugovor, jer je ovo klub u kojem želim da budem. Želeo bih da se posebno zahvalim navijačima, tu sam da ostanem i pred nama je svetla budućnost“, istakao je perspektivni defanzivac.

Džejms je „ponikao“ u omladinskoj školi Čelzija, a za prvi tim debitovao je tokom 2018. godine. Do sada je u dresu londonskog kluba odigrao 128 utakmica uz 10 postignutih golova. Pritom, osvojio je trofeje u Ligi Šampiona i Superkupu Evrope.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje