petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Union Berlin – BAJERN MINHEN 1:1

Drugi vezani prvenstveni remi za bavarskog giganta. Nakon 1:1 u duelu protiv Borusije Mehengladbah, ovoga vikenda identičan rezultat na gostovanju kod Union Berlina. Gosti su poveli u 12. minutu susreta, ali su „Bavarci“ izjednačili samo tri minuta kasnije. Na veliko iznenađenje, do kraja utakmice više nije bilo golova, uprkos inicijativi gostujućeg sastava koji su nakon ovog kola ostali bez liderske pozicije na tabeli.

Everton – LIVERPUL 0:0

Nastavlja Liverpul da „se muči“ u novoj sezoni. Samo dva trijumfa nakon uvodnih šest kola, što je za njihove standarde veoma slab učinak. „Redsi“ su samo remizirali u duelu protiv gradskog rivala, iako su pre meča imali status velikog favorita. Pritom, popularnim „Karamelama“ je sredinom drugog dela igre gol bio poništen nakon signalizacije iz VAR sobe.

Aston Vila – MANČESTER SITI 1:1

Drugi uzastopni nerešen ishod na gostovanjima za aktuelnog šampiona Premier lige. „Mašina za golove“ – Erling Haland je doneo vodstvo favorizovanim gostima, ali je klub iz Birmingema na 15-tak minuta pre završetka utakmice poravnao rezultat na semaforu. Popularni „Građani“ su čak 72% vremena imali loptu u svom posedu, ali na kraju to nije prouzrokovalo novu njihovu pobedu.

SPARTA PRAG – Zlin 0:0

Sparta Prag je u ovom kolu zabeležila i svoj treći remi u nizu. Time, dozvolili su gradskom rivalu Slaviji i Plzenu da „preotmu“ prvo mesto na tabeli. Domaćini su bili apsolutno dominantniji tim na terenu – 72% poseda lopte, 20 udaraca ka protivničkom golu, 14 izvedanih kornera nisu bili dovoljni da stignu do pogotka koji bi im u konačnici doneo ceo „plen“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje