Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


J. Holiday (Bucks) 19.5+, 26pts

Prošli meč Bullsa i Bucksa je otišao u teški blowout, i prvi put u istoriji je Chicago izgubio na domaćem terenu sa takvom razlikom.

Danas očekujemo odgovor DeRozana i Vučevića, i egal meč sa neizvesnom završnicom.

U odsustvu K. Middletona na prošlom meču je iskočio G. Allen sa 22 poena sa klupe, dok je i Portis bio odličan u limitranim minutima sa 18 poena.

Jrue Holiday je na 3. meča serije beležio 15, 15 i 16 poena uz 41% šuta (dok mu je prosek ove sezone 50.1%).

U odsustvu Khrisa na poslednjih 8 mečeva, Jrue je beležio 24, 27, 21, 40 (ni Giannis nije igrao), 26, 19, 17 i 18.

Na poziciji rezervnog plejmejkera nalazi se J. Carter, a naravno loptu i organizaciju igre može da preuzme i Giannis u odsustvu G. Hilla.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.