nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EL: U toku današnjeg dana biće poznate suspenzije za klubove i igrače

Partizan je poveo protiv Reala sa 2:0 u pobedama u četvrtfinalu Evrolige, ali je drugi meč ostao u senci opšte tuče na terenu. Meč na kraju nije odigran do kraja, a tadašnji rezultat 80-95 uzet je za zvaničan. Pojedine kladionice se vode time i uredno su isplatile svoje korisnike, dok drugi još uvek neodgovorno drže opklade otvorenim na Poene igrača, iako je meč zvanično proglašen gotovim.

Evroliga se oglasila povodom incidenta na terenu, i učeniscima tuče prete suspenzije.

 Kada su diskvalifikacije primenjene za one igrače koji su učestvovali u svađi i one koji su automatski izbačeni zbog napuštanja prostora za klupu, nijedna ekipa nije imala minimum dva igrača koliko je potrebno da se završi utakmica. Tako se utakmica smatra zvanično završenom rezultatom u to vreme prekinuto je 95:80u korist Partizana, koji tako sada vodi u seriji 2:0 – piše u saopštenju i dodaje se:

 Košarkaška Evroliga je prosledila prijavljene činjenice nezavisnom disciplinskom sudiji Evrolige, koji će u naredna 24 časa doneti odluku o incidentima na terenu u skladu sa utvrđenim postupkom. Evroliga najoštrije osuđuje događaje koji su se desili na kraju utakmice. Ovakvi događaji ne predstavljaju vrednosti poštovanja koje liga i njeni klubovi promovišu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje