subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

EL: Zvezda pred krcatim tribinama do pobede?

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u petak ekipu Armanija iz Milana, u utakmici 22.kola Evrolige.
Crveno-beli su u prvoj utakmici koja je odigrana u Milanu, 29. decembra slavili rezultatom 91:88, ali od tada italijanski velikan je zaigrao bolje, a Litvanac Kuzminskas se pokazao kao veliko pojačanje za ekipu Olimpije.
Trener Dušan Alimpijević pred dolazak čuvene „Olimpije“ iz Milana višestrukog prvaka Italije i starog kontinenta, upozorava na nekoliko činjenica:
Ekipa Milana koja nam dolazi u goste postiže najviše poena u celoj ligi. Igraju mnogo bolje u poslednje vreme, dobili su 3 od poslednje 4 utakmice u Evroligi, pobedili su Baskoniju i Barselonu na gostujućem terenu, što nije nimalo lako. Sa druge strane, mi smo utakmicom sa FMP-om ušli u novi mini ciklus, koji se završava utakmicama nacionalnog kupa u Nišu, i želimo pobedu u ovom meču, jer nam svaka pobeda u Evroligi mnogo znači u svakom smislu.“ rekao je trener crveno-belih.

Dobili smo poslednja dva gostovanja na tradicionalno teškim gostovanjima, ali koja se dosta razlikuju od ovog u Beogradu. Iskustvo igranja u Pioniru je jedinstveno, jer publika uvek uspe da motiviše tim – izjavio je Pianigiani.

Prošle sezone Zvezda je oba puta trijumfovala, a ako to učini i ove sezone možemo naplatiti kvotu od 1.50 na njihovu pobedu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje