subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije,najava,predlozi za klađenje ( Subota)

Danas se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije,ali je danas na programu,zanimljiviji,plej out deo.

Sezona se blizi kraju, a samim tim se polako nagoveštava i rasplet na kraju iste.

16h IMT-Voždovac

Jedan od najzanimljivijih duela biće odigran u Beogradu. Borba za goli život. Duel dva direktna rivala za opstanak.

Nakon vesti koje dolaze u vezi igrača Novog Pazara kako su se napijali samo noć pred utakmicu,jasno je da ulaze bez ambicija u duel sa Železničarom. Dakle,za očekivati je da Pančevci uzmu bodove,što nameće situaciju da će i IMT i Voždovac da padnu na tabeli i da budu itekako ugroženi.

IMT ulazi u nešto boljoj situaciji u ovaj meč. Oni imaju 3 boda više od Voždovca i 2 od Javora. Dakle,njima na ovom meču igra i remi. Upravo zbog toga ne bi trebalo previše da srljaju,već mogu da čekaju priliku iz kontri. Generalno, oni nisu ekipa koja zna da čeka tj koja zna da igra defanzivno i ne znam koliko će odigrati pametno. Oni su tim koji ima jak napad,njihov igrač se bori za titulu najboljeg strelca. Sa druge strane,odbrana im nije i nikad i nije bila jača strana i to je jedino što može da ih zabrine.

Voždovcu ovde bod ne garantuje mnogo. Istina,može da im donese dosta,ali u zavisnosti od toga kako Javor i Železničar odigraju. Ne smeju Zmajevi na to da se oslanjaju,već moraju krenuti u napad. Ovaj meč u velikoj meri od njih i zavisi. Rezultat i sve zavisi od toga da li će Voždovac krenuti žestoko ka golu rivala. Moja pretpostavka je da hoće, a to može da bude mač sa dve oštrice. Otvoriće im prostor za golove,ali će otvoriti i prostoe za gostujući jako kvalitetan napad. Ipak,čini mi se,da je to rizik koji moraju da prihvate.

Prognoza: Prva dva meča ove sezone su završena sa po 4 gola. Jedan 2-2 i drugi 4-0. Istina,ovaj se igra u drugačijim okolnostima,ali bi golova trebalo da bude.

Predlog: 3+ @ 1.73


18h Radnik Surdulica-Spartak Subotica

Ovde ćemo kratko. Jedini meč koji nema rezultatskog značaja. Oba tima su rešila svoje situacije. Subotica je zasigurno ostala u ligi, a Surdulica je zasigurno od naredne sezone učesnik druge lige.

Očekujem jedan opušteniji meč sa dosta golova, a mogli bi da ih vidimo na obe strane. Domaćin igra poslednji meč pred svojom publikom i očekujem da imaju dodatni motiv da se u najboljem svetlu oproste, a to je makar sa jednim postignutim golom.

Predlog: domaćin 1+ @ 1.42

Može da se proba i 3+ @ 2.10

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje