subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje ( Nedelja-noć)

Nastavljamo sa predlozima za MLS ligu. Noćas je na programu dosta duela, a mi smo za Vas odabrali najzanimljivije.

01:30h New England-Philadelphia

Nju Ingland je krenuo jako loše u novoj sezoni. Nakon 11 odigranih kola imaju svega 7 osvojenih bodova. Zaista jedan loš start za tim koji je prethodne godine bio na 5tom mestu u plej ofu. Trenutno je plej of udaljen čak 11 bodova,što je jako mnogo jer se radi o startu sezone. Napad im je počeo sezonu jako loše,ali kako vreme odmiče tako i napad izgleda sve bolje tj postižu golove. Ipak,bodovi još ne dolaze jer je odbrana jako loša i prima mnogo golova.

Sa druge strane,ekipa Filadelfije je znatno bolje počela novu sezonu. Oni su sjajno počeli vezali nekoliko pobeda,ali su u nastavku pali. Imaju niz od 6 kola bez pobede i to je dovelo do blagog pada na tabeli,ali se još uvek dobro drže. Reč je o timu koji ima jako dobar i efikasan napad,ali im i odbrana isto tako nije dobra. Dakle,oni su tim sa jednim od najboljih napada u konferenciji i jednom od najgorih odbrana. Naravno,zbog toga su njihovi mečevi dosta efikasni. Doduše ovo i nije čudno,jer su oni promenili stil igre i ove sezone igraju znatno otvorenije.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.50


02:30h Minesota-Portland

Minesota je loše počela sezonu,ali je rukovodstvo kluba brzo reagovalo u vidu smene trenera i na mesto prvog trenera postavili su Ramzija. Od tog trenutka sve je krenulo na bolje kada je Minesota u pitanju. Krenuli su sa boljom igrom i što je još bitnije krenuli su sa pobedama. Zaređali su pobede i došli do drugog mesta na tabeli. Oni imaju 4 bodova manje,ali i dva meča manje od prvoplasirane ekipe,tako da mogu i do vrha tabele,što bi zaista bio uspeh. Deluju zaista dobro na terenu i mogli bi ove sezone da naprave nešto. Napad je efikasan, a predvodi ga legenda Čempionšipa i Finske Temu Puki. Odbrana takođe jako dobro deluje. Zaista jedna kompaktna ekipa.

Njima gostuje ekipa Portlanda. Ekipa koju sa klupe predvodi Fil Nevil se nalazi na 11tom mestu sa 3 boda manje od pozicije koja vodi u plej of. Dakle,ne stoje toliko loše. Portland je tim koji ove sezone igra ubedljivo najefikasnije mečeve i to ne samo na zapadu nego i u celoj ligi. Slično samo još izraženije tj efikasnije nego Filadelfija. Napad im je jedan od najefikasnijih u ligi, a u isto vreme im je odbrana jedna od najgorih po broju primljenih golova. Dakle,kada je Portland u pitanju ove sezone golovi su konstanta.

Prognoza: Mogao bi domaćin da postigne nekoliko golova na ovom meču.

Predlog: Domaćin 2+ @ 1.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje