Wednesday, 23. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

EURO 2024: Nemačka – Škotska (najava i prognoza utakmice)

Danas kreće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a isto će od 21 čas da otvore Nemačka i Škotska, na stadionu “Allianz Arena” u Minhenu.

“Panceri” svakako važe za jednog od favorita za osvajanje titule prvaka Evrope, a grupa sa Škotskom, Švajcarskom i Mađarskom daje im za pravo da sebi pripišu ulogu favorita. Nisu Nemci na poslednjih nekoliko velikih takmičenja bili prepoznatljivi, delovali su kao samo bleda senka generacija od pre 10-ak godina, a možda je ovo idealna prilika da bljesnu i pokažu svoj pun potencijal. U ovoj godini odigrali su četiri prijateljske utakmice i ostvarili pobede protiv Francuske, Holandije i Grčke, dok su remizirali sa Ukrajinom.

Škoti su uspeli da se ustale na Evropskim prvenstvima, te su tako kvalifikacionu grupu završili na 2. mestu, a ispred njih je bila samo Španija, dok su ispod bili Norveška, Gruzija i Kipar. Deluje da su Škoti svoj pun potencijal ispunili samim učešćem i da će im glavni motiv biti da pomrse račune, objektivno gledano, boljim selekcijama od sebe. Deluje da će sve osim četvrtog mesta u grupi biti uspeh, dok je i sam plasman po sebi sasvim dovoljna satisfakcija. Odigrali su i četiri prijateljske utakmice, te su upisali jednu pobedu, jedan remi i dva poraza.

Projektovani sastavi: Nemačka – Škotska (https://www.whoscored.com/Matches/1787315/Preview/International-European-Championship-2024-Germany-Scotland)

Što se izostanaka tiče, Nemci bi trebalo budu u potpunosti spremni, dok su za goste upitni Callum McGregor, Andy Robertson i Lawrence Shankland.

Sve osim pobede Nemačke na otvaranju bi bilo veliko iznenađenje, a verujemo da će Nemci biti silno motivisani da upišu tri boda. Mi predlažemo tip “1-1” po kvoti 1.83, jer verujemo da će Škoti biti pod velikim pritiskom večeras, protiv jednog od favorita za titulu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje