nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup: Budućnost želi prednost domaćeg terena

Budućnost Voli dočekuje ekipu Promiteasa u sklopu 15. kola Evrokupa u sredu od 19 časova. Medijima su se pred meč obratili Aleksandar Džikić i Marko Jagodić-Kuridža.

Želimo da otvorimo plej-of Evrokupa sa domaćom utakmicom, nije isto da li igramo (ili ne) u našoj dvorani, prepunoj navijača koji nas podržavaju, dajući nam dodatnu energiju koju svaki tim želi i treba. Da bismo to uradili, potrebno je da pobedimo naredne 2 utakmice u Evrokupu kod kuće. Naš sledeći protivnik je napravio značajne promene, potpisao je igrače sa dosta skustva igranja na visokom nivou. Pobedili smo ih u prvom meču, ali ne možemo sebi da priuštimo bilo kakav opušten pristup, nema sumnje da neće pobediti sami sebe. Imaju veoma iskusnog trenera, veoma iskusne igrače i nemaju nikakav pritisak. To je najopasniji tip protivnika i mi smo toga svesni. Pozivamo naše navijače da dođu na utakmicu i pomognu nam.
Aleksandar Džikić – Šef stručnog štaba
Lako smo ih dobili u prvoj utakmici, ali ne očekujem istu utakmicu. Prie svega zato što mi ulazimo u meč posle negativnog niza i tri vezana poraza. Moramo da pokažemo reakciju, da pobedimo ovu i sledeću utakmicu. Daćemo sve od sebe – svi smo zdravi i nadamo se pobedi
Marko Jagodić-Kuridža – Krilni centar

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje