subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup: Partizan protiv ekipe koju može da dobije!

U zaostalom meču 6. kola 7Days Evrokupa, crno-beli 19.11. od 20:30 dočekuju Huventud, u meču koji je ranije otkazan zbog problema španskog tima sa Korona virusom.

Partizan NIS sutra protiv Huventuda! U odloženoj utakmici 6. kola 7Days Evrokupa, crno-beli će se 46 sati nakon završetka duela sa Uniksom sresti sa sa starim rivalom, klubom koji je Partizan 1992. godine savladao na putu do najvećeg uspeha u istoriji srpske košarke – titule prvaka Evrope. Utakmica koja je po rasporedu trebala biti odigrana pre dve nedelje, odložena je zbog problema španskog tima sa Korona virusom i na programu je u četvrtak, 19. novembra od 20:30.

Pred duel sa Huventudom, šef stručnog štaba Partizana NIS, Sašo Filipovski kaže:

„Najvažnije je da se maksimalno skoncentrišemo na našu energiju i da je povratimo. Stručni štab radi na pripremi utakmice protiv Huventuda i prenećemo sve bitne informacije igračima. Znamo da ne možemo na treningu uraditi mnogo što se tiče narednog meča, ali važno je izvođenje našeg sistema odbrane i napada, a najvažniji će biti regeneracija i koncentracija“, poručio je Filipovski.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje