petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup: Partizan stigao u Rusiju

U noći između ponedeljka i utorka, ekspedicija KK Partizan NIS je stigla u Kazanj nakon presedanja u Istanbulu. Zbog dugog i komplikovanog puta, crno-beli su krenuli dan ranije kako bi što spremniji dočekali duel protiv domaćeg Uniksa koji je na programu u sredu, 14. oktobra od 18 časova.

U meč 3. kola 7Days Evrokupa, obe ekipe ulaze sa po jednom pobedom i jednim porazom. Pred utakmicu u Kazanju, trener Partizana NIS, Vlado Šćepanović poručuje:

„Nikada nije lako kada idete u Rusiju i igrate posle napornog puta i svega što taj put nosi. Niko ne može da preti Uniksu u Kazanju, ali mi idemo sa nekom našom idejom i željom. Igre na utakmicama protiv Huventuda i Venecije nam daju za pravo da možemo biti optimisti. Ono što tražim od svojih igrača je da daju maksimum u ovom momentu, a za šta će taj maksimum biti dovoljan, videćemo u sredu. Koliko energetski više budemo u utakmici, toliko će nam šanse za trijumf biti veće“, istakao je Šćepanović.

Podsetimo, Partizan će biti R. Thomasa koji je imao nesuglasica sa trenerom na utakmici ABA lige, zbog čega je izopšten sa ovog putovanja.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje