petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup – Poeni igrača (13.4.)

T. Caupain (Brescia) 8.5- kvota 1.85,

Poslednji meč 1/8 finala Evrokupa na programu je danas, a favorizovani Turk Telekom dočekaće danas italijansku Brešu. Caupian nam je zapao za oku najviše zbog trenutne forme, ali krenimo redom. Radi se o košarkašu koji je jako dobro ušao u sezonu, ali je doživeo povredu zbog koje nije igrao do marta meseca, kada se vratio u tim, ali nikad više u tu formu u kojoj je bio, a uz to minutaža mu je od tada dosta manja. Od povratka na teren, beleži 0, 4 i 4 poena u ligi (igrao između 14 i 16 minuta), dok je u Evrokupu 0, 2 i 2 poena. Ne vidimo danas da će nekim čudom da uđe u formu protiv jednog od favorita za osvajanje Evrokupa, pa je ovo idealna prilika da ga probamo minus poene.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje