petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup: Željkov projekat kreće na pohod iz Nemačke

Počinje 7DAYS Evrokup! Parni valjak nastupanje na evropskoj sceni otvara gostovanjem u Nemačkoj, gde u utorak, 19. oktobra, u prvom kolu grupe A od 19 časova i 30 minuta gostuje Hamburgu.

Trener crno-belih, Željko Obradović, pred put je izjavio:

Napravili smo dublju analizu i gledali snimke utakmica, jasno je da ćemo za protvnika da imamo tim koji igra izuzetno agresivnu košarku. Tim iz Hamburga čak i posle primljenog koša pokušava da trči i to je glavna odlika ove ekipe. Bez ikakve dileme moramo da svedemo njihov broj ubačenih poena iz tranzicije na minimum, da budemo svesni da je to tim koji igra izuzetno agresivnu odbranu svih 40 minuta sa presingom, na šta moramo biti spremni. Takođe moramo biti spremni da zaustavimo njihove najbitnije igrače koji dosta kreiraju, ali i pogađaju”, završio je Obradović.

Plejmejker Partizana NIS, Dalas Mur, poručio je:

„Idemo utakmicu po utakmicu, fokusirani smo na sebe. Čeka nas Hamburg, ekipa koja igra dobru odbranu. Mi ćemo da se potrudimo da uradimo sve što trener od nas traži i pobedimo. Gledali smo dosta snimaka, sada znam više o njima, nego pre toga. Imaju dobru igru u tranziciji, moramo odbranom da odgovorimo na to“, istakao je Mur.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje