subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga kladioničarski predlog – poeni igrača (5.2.)

Na današnjem programu Evrolige odigraće se 4 meča, a ovo je predlog sa analizom na poene igrača.

Od 19h u Kombank Areni sastaće se Crvena Zvezda i Panathinaikos. Prema bukmejkerima je gost favorit sa hendikepom od 2.5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 167 poena. Defintivno je hala Aleksandar Nikolić bila neosvojiva tvrđava za sve protvinike, nasuprot velelepne Arene gde je Zvezda doživela čak 7 poraza, uz 5 ostvarenih trijumfa.

Pred ovaj meč trener Dragan Šakota kaže da ekipu čeka težak posao, a prvi cilj je odigrati lepu utakmicu i znatno čvrsću od prvog poluvremena duela sa EFES-om:

„Već smo rekli da su nam utakmice, i to evroligaške u vrlo zgusnutom kalendaru, ali smo prethodnih dana dali veliki značaj derbiju, koji je takmičarski imao priroritet i bio vrlo važan za nas. Veliki respekt ekipi Panatinaikosa, odličan tim, u ulozi su favorita i sa vrhunskim trenerom na klupi. Panatinaikos u svom sastavu ima klasne igrače, uostalom taj tim je pravljen da napravi rezultat, da stigne daleko u Evroligi. Sa druge strane, mi hoćemo da odigramo lepu utakmicu, svakako borbeniju od prvog poluvremena sa EFES-om, i na nivou onoga što smo igrali u drugom delu te utakmice“ rekao je trener crveno-belih.

Kao što je i Šakota rekao, veliki prioritet dat je derbiju gde je B. Baron odigrao 27 minuta, dok je Brown bio loš na parketu i odigrao 20 minuta. Kevin Punter odigrao je svega 11 minuta.

Punter je napadačka opcija sa klupe koja bi danas trebala da ima minimalno 20 minuta na parketu. I danas je Kevin postavljen na 11.5 margini, istoj na kojoj je bio i prošle nedelje kada je ušao brzo u problem sa faulovima ali ipak prebacio marginu za poen.

Punter kod kuće u dresu Zvezde u Evroligi beleži: 15, 5, 24 i 12.

Ekipa Panathinaikosa sa Rick Pitinom igra run and gun košarku, bez preterano dobre odbrane na bekovskim pozicijama.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Pokušavamo da dostignemo 13. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje