nedelja, 25. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga kladioničarski predlog – poeni igrača (5 mart)

Na današnjem programu Evrolige odigraće se 4 meča, a u ovom članku pročitaćete predlog na poene igrača.

Od 21h u Španiji odigraće se duel između Valencie i Milana. Trenutni favoriti na meču su domaćini sa hendikepom od 3.5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 158 poena.

Za domaću ekipu neće igrati bek Jordan Loyd (11.1 poena), dok bi prema neki najavama trebalo da zaigra S. van Rossom. Gostujuća ekipa bi trebala biti kompletna. Centar Milana – Kaleb Tarczewski povredio se pred kraj utakmice sa Realom, ali je otputovao u Valensiju. Nema govora o tome da li je S. Rodriguez na restrikciji minuta (odigrao svega 12 minuta prošli meč).

Italijanska ekipa ima problema sa branjenjem visokih igrača, što se videlo i u prvom duelu ovih rivala kada je Bojan Dubljević postigao 20 poena (doduše imao je šut za 3 poena 4/4!). Crnogorski centar je pre 2 dana odigrao 20 minuta, pa bismo i danas mogli da očekujemo konstatnu minutažu za prvog strelca ekipe.

Dubljević je pretprošle sezone protiv Milana postizao 18 i 11 poena.

B. Dubljević (VAL) 13.5+


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Pokušavamo da dostignemo 15. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje