subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga ( poeni igrača): 1.kolo (četvrtak) – 01.10.2020.

Danas kreće najkvalitetnije košarkaško klupsko takmičenje u Evropli, a prvog dana imamo na programu 5 mečeva, derbi se igra u Barseloni gde će domaćin dočekati odlični CSKA iz Moskve, a zanimljivo će biti i u Turskoj gde će Efes, verovatno bez pomoći Larkina dočekati pojačani Zenit.

Za danas smo se opredelili za dubl na poene igrača

Billy Beron (Zenit) nekadašnji igrač Crvene Zvezde, poznat je po odličnom šutu za tri poena, on mečeve do sada u ekipi Zenita počinje sa klupe, ali i pored toga ima odličnu minutažu, na poslednja tri meča, igrao je 25,32 i 27 minuta uz jako dobre partije od 16,26 i 13 poena, uzima dosta šuteva, od 11 do 13 šuteva po utakmici što bi po nama danas trebalo da bude dovoljno da prebaci marginu od 12.5 koliko su postavile kladionice.

Drugi predlog danas je igrač francuskog Asvela, Freemen koji je postavljen na granici 13,5. Naime radi se o igraču koji je glavna napadačka opcija ovog tima uz Norisa Kola, koji u poslednjih par susreta nije briljirao osim u zadnjem susretu kada je postigao 22 poena, sa druge strane Freemne je u poslednja 4 susreta koja je odigrao postizao 18,14,15 i 22 poena uz prosečno uzetih 14 šuteva iz igre, pa se nadamo da bi i danas mogao da bude najbolji u svom timu

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje