subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga – poeni igrača predlozi (14. Oktobar)

Na današnjem programu Evrolige odigraće se 4 meča. Ove nedelje se igra duplo kolo elitnog takmičenja te je teško predvideti za ne igrače koliko će dobiti minuta.


W. Baldwin (Baskonia) 12.5+

Wade Baldwin je došao u Baskoniu kao najveće pojačanje, ali se za sada novac uložen u njega ne isplaćuje. Naime, on je propustio jedan meč Evrolige i 2 meča ACB i njegova ekipa je tada bila poražena. Kada se vratio na parket Evrolige forsirao je šut protiv Milana gde je Baskonia apsolutno bila nebitna, da bi u poslednjem meču sa PAO-om ušao u probleme sa faulovima i odigrao svega 18 minuta za 7 poena. Nas u današnjoj opkladi najviše raduje ta činjenica što je igrao manje od 20 minuta što znači danas treba biti na svojih 25 minuta ukoliko ne uđe u faulove. Wade je protekle sezone u dresu Bayerna protiv ALBA imao partiju od 14 i 21 poena u Evroligi, dok je u Bundesligi beležio 11 i 7.

S. Wilbekin (Maccabi) 15.5+ strane 14.5

Scottie Wilbekin je ušao u sezonu u izuzetnoj formi. Šutira trojke sa 9m sa lakoćom, a procenat šut mu je za sada na 52% za 3 poena. Procente je malo pokvario u prošlom meču sa Milanom kada je imao svega 2 pogođene iz 7 pokušaja, ali protiv ASVEL-a ima šansu da to ispravi. Protekle sezone je u istoj areni postigao 25 poena.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje