subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga predlozi poeni igrača (2. oktobar)

Na današnjem programu Evrolige odigraće se 4 utakmice u okviru 1. runde elitnog takmičenja. U ovom članku ćete predloge na poene igrača.

Ovde možete videti najbitnije izostanke sa današnjeg programa – link.

Da je u većini kladionica Nemanja Nedović na margini 11.5, verovatno bi bio u našoj PREMIUM sekciji, a ovako kada većina Balkana ga ima na 14.5, i dalje ga predlažemo preko margine (+). Glavni razlog zašto je on za over danas, jeste njegova igra u pripremnom periodu gde je neretko bio najbolji poenter ekipe, a pored toga i drugi plejmejker Pierre Jackson je van stroja.

Luigi Datome je povećao svoj poenterski saldo od prelaska iz Fenera u Milano, i izgleda da mu stil igre u Italiji odgovara. Margina od 8.5 je apsolutno prihvatljiva imajući u vidu da je postizao u Finalu Superkupa 17 poena i 14 poena u prvom kolu prvenstva Italije.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje