sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga transferi: Obradović oformio ekipu za trofej?

Na košarkaškoj pijaci Evrope dogodilo se nekoliko izuzetnih transfera, a mi izdvajamo tim iz Kneževine koji je doveo izuzetna pojačanja.

Ekipa koju vodi Saša Obradović pored zadržavanja Mike Jamesa (prvog poentera ekipe), uradila je odličan posao pošto je iz konkurentske ekipe ASVEL-a dovela najjačeg igrača Elie Okoba. Pored bivšeg igrača Phoenix Sunsa, u ekipu je došao još jedan skorer, bivši ljubimac Delija – Jordan Loyd. Pored spoljne linije, na pozicji krilnog centra doveden je John Brown – odlični defanzivac. Ovim dolascima je Monaco postao konkurentan i pretedent za F4.

Panathinaikos je pod Dejanom Radonjićem uradio solidan posao shodno njihovom budžetu pošto su dovedeni Nate Wolters sa kojim je sarađivao u Zvezdi. Potom iz Evrokupa i ekipe Burse je doveden odličan skorer Andrew Andrews, a na pozicji 4. Derrick Williams.

Nakon odlaska Wade Baldwina u Maccabi, Baskonia je popunila poziciju plejmejkera dovođenjem Marucs Howard iz Denvera gde se nije mnogo naigrao. Howard je tokom 4 sezone univerziteta bio odličan skorer sa prosekom od 21,6 poena

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje