četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Golovi sa obe strane i 9. put u nizu?!

U okviru prvog kola danske Superlige danas će se odigrati ukupne četiri utakmice, a u jednoj od njih, od tačno 18 sati, Brondby će ugostiti Aarhus.

Brondby je prethodnu sezonu završio na četvrtoj poziciji, sa 13 pobeda, 9 remija, 10 poraza i ukupno 48 bodova, čime je obezbedio mesto u kvalifilacijama za Ligu Konferencija.

Aarhus je takođe zauzeo četvrto mesto, ali u okviru relegacione grupe gde je imao samo jedan bod više od tima koji je ispao u niži rang – ukupno 30 bodova uz 6 pobeda, 12 remija i 14 poraza.

Međusobne utakmice: Brondby – Aarhus (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na međusobne susrete Brondbya i Aarhusa, možemo da primetimo da su golovi sa obe strane bili vrlo česta pojava. Naime, i jedan i drugi tim su postigli bar po jedan pogodak na svakoj od poslednjih 8 utakmica, pa je na svakoj od njih bio dobitan i tip “GG“ koji se plaća kvotom 1,80. Hoće li se i ovog puta zatresti obe mreže?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje