četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga kladioničarski predlog: U kom sastavu izlazi Khimki?

Od 19h u Moskvi odigraće se meč 2. runde Evrolige kada će Khimki dočekati ekipu Žalgirisa iz Kaunasa. Prema kladionicama, Žalgiris je blagi favorit, a utakmica je prognozirana na oko 159 poena.



Glavni razlog zašto je gostujuća ekipa favorizovana je činjenica da nema validne informacije o tome da li će Alexey Shved igrati (izašla je vest da neće nastupati za nacionalni tim u narednom periodu). Erick McCollum još uvek nije registrovan, dok je Greg Monroe testiran pozitivan na COVID19. Takođe, u okviru VTB lige pre par dana nije bilo Timme, Mickey i Voronova zbog pozitivnih testovan a COVID, a očekuje se da ni danas ne zaigraju.

Igraćemo da pobedimo, nećemo sebi dati ustupke. Oni koji su prošle sezone proveli dosta vremena na klupi, igraće više, sada imaju dobre šanse da se dokažu u Evroligi – izjavio je trener Khimkia.

Khimki će morati da se osloni na Devin Bookera, Jonas Jerebka (zabeležio 30 poena pre 4 dana u VTB), Vialtsev Igora, Daris Bertansa.

Za Žalgiris na ovom meču nećemo videti Joffrey Lauvergne koji je takođe testiran pozitivan na COVID.


Predlog: D. Bertans (KHIMKI) 11.5+

Letonac je samo 1 u karijeri završio sezonu bilo Evrokupa bilo Evrolige na većem proseku od 11.5, ali u okrnjenom sastavu kakvom će danas biti vredi probati na ulog 2 od 10.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje