subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li opravdati ulogu favorita protiv ekipe koju redovno pobeđuju?

Athlone Town i UCD Dublin sastaju se ovog petka, u terminu od 20 sati i 45 minuta, a taj meč će biti odigran u sklopu 16. kola irske Division 1.

Athlone je na prethodnih 15 utakmica zabeležio 3 pobede, 3 remija kao i 9 poraza pa sada ima ukupno 12 bodova i zauzima 8. poziciju na tabeli.



UCD Dublin se, sa druge strane, nalazi na 5. poziciji sa skorom od 7 pobeda, 2 remija i 6 poraza, a na svom kontu ima ukupno 23 boda.

Međusobne utakmice: Athlone – UC Dublin (www.flashscore.com)

Uloga apsolutnog favorita je očekivalo pripala gostujućem timu, koji je u dosta boljoj formi u odnosu na njihovog današnjeg protivnika. Pored toga, na strani UCD Dublina stojaće i tradicija, s obzirom na to da su ekipu Athlone savladali na svakoj od prethodnih 9 međusobno odigranih utakmica.

Ukoliko mislite da će UCD Dublin nastaviti seriju, tip “2“ možete odigrati po kvoti 1,55, a kombinaciju “2&G2+“ po kvoti 1,65. Dupla šansa “1X“ se plaća kvotom 2,30.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje