petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Evropsko prvenstvo do 21 godine: Rumunija U21 – Španija U21 (najava i prognoza)

Ovog juna igra se šampionat Evrope za igrače mlađe od 21 godine, takmičenje će se održati u Rumuniji i Gruziji, a 16 selekcija će se boriti za zvanje najbolje mlade selekcije na kontinentu. Branilac titule je Nemačka koja je osvojila ovaj turnir 2021.godine.

Jedan od prvih mečeva na šampionatu igraju domaćin Rumunija i Španija i on počinje u sredu od 20:45 časova.

RUMUNIJA

Rumunija takođe ne blista pod novim selektorom koji je na čelu selekcije poslednjih pet mečeva, sa tri remija i dva poraza iz pet utakmica na njegovom čelu, od kojih je jedan bio poraz od 4-1 od Španije.Iako Rumunija nije uspela da postigne gol u poslednje tri utakmice, ostvareni su nerešeni rezultati protiv Holandije i Nemačke, rezultati koji će im dati neku dozu samopouzdanja.

ŠPANIJA

Nakon poraza u polufinalu od Portugala pre dve godine, La Rojita nije doživela neuspeh, prolazeći kroz kvalifikacije sa osam uzastopnih pobeda. Ukupno je postignuto 37 golova tokom tih utakmica, pri čemu su četiri od pet primljenih golova došla od drugoplasirane Slovačke. Napadač Brage, Abel Ruiz, i levo krilo Mančester Sitija, Sergio Gomez, su se istakli sa ukupno 13 postignutih golova.

Najveća neizvesnost oko ovog tima dolazi od promocije novog selektora Santija Denije u decembru, čiji je jedini trijumf u tri utakmice bio rezultatom 3-2 protiv Švajcarske, uz remije protiv Francuske i Meksika.


Mišljenje urednika: Meč se igra u Rumuniji, a upravo je u Klužu ne tako davno u duelu istih rivala slavila Španija rezultatom 1:4, upravo tu se i vidi razlika u kvalitetu i po nama će ovo opet biti jednostran meč, gde će gost slaviti, a naš predlog je igra 2&2-5 po kvoti 1,70.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje