petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Fantasy Premier League, poeni igrača (NEDELJA)

13h Lester-West Hem

Lisice igraju sjajno od početka sezone. Prvi su na tabeli i puni su samopouzdanja nakon pobede protiv Sitija. Kao glavne opcije se nameću od odbrane bekovi Justin (4.6) i Kastanj (5.7) kao najefikasniji defanzivac trenutno. Od veznjaka treba obratiti pažnju na Medisona (7.0) koji je na kornerima, slobodnjacima, a i dosta toga ide od njega. Što se tiče napada, naravno Vardi (10.0),ali je dobio blaži udarac u prošlom kolu pa je pod znakom pitanja.

Kod West Hema trenutno nema nekog igrača koji se posebno istakao da bi na njega obratili posebnu pažnju. U svakom kolu neko novi iskoči, trenutno prednjače veznjaci Bowen i Fournals. Najbolje je njih preskočiti u ovom kolu.


Southampton – WBA

Na ovom meču bi mogli videti dosta golova jer se radi o utakmici između dva tima koji nemaju previše jake odbrane. Kod Southemptona se kao glavna opcija nameće sjajni Deni Ings (8.5), a tu je i Adams (5.9) kao drugi napadač. 

WBA nije pokazao neke previše dobre defanzivne sposobnosti do sada,ali zato napad funkcioniše dosta dobro. Tu se pre svega izdvaja veznjak Pereira koji je do sada zabeležio 1 gol i 2 asistencije. On je prošle sezone bio glavni motor ekipe, a po svemu sudeći biće to i ove sezone. Bukvalno sve od njega kreće.


15h Wolves-Fulham

Kolonija portugalaca dočekuje najgoru ekipu u ligi, Fulam. Ovde bi mogla da se obrati pažnja i na defanzivce Vukova, tu se pre svega izdvaja Saiss (5.1) kao najpopularniji i najefikasniji defanzivac u ekipi. Došlo je dosta igrača,pa je pitanje ko će pored njega još igrati u odbrani. Od veznjaka tu je Traore (6.5) kao motor ekipe,a što se tiče napada naravno tu je sjajni Himenez (8.6). On je jedna od najboljih opcija u ovom kolu generalno. Prvo što mu jako malo treba da postigne gol, a igraju protiv očajne odbrane, drugo što je i na penalu.

O Fulamu ne vredi mnogo trošiti reči. Ovde je jedini vredan spominjanja naš Aleksandar Mitrović (6.0), za koga bi možda i najbolje bilo da ode odavde jer je prerastao Fulam. On je dobra opcija pre svega što sve lopte idu na njega, a i na penalu je. Fulam je trenutno glavni kandidat za ispadanje iz lige.


20:15h Aston Vila-Liverpul

Od Vilinih igrača vredan spominjanja je Houricane (6.0), igrač koji je od restarta imao najviše asistencija i stvorenih šansi generalno u ekipi. Trenutno je i vodeći veznjak u ekipi što se tiče poena na fantaziju. Ipak, ne treba previše od njega očekivati na ovoj utakmici jer igraju protiv Liverpula.

Kod Liverpula imamo zaista dosta dobrih opcija, tu su bekovi Trent (7.5) i Robertson (7.0),ali oni su na visokim granicama i možda nije najbolje na njih se oslanjati. Posle vesti da je Mane zaraženi koronom, sigurno da je Salah (12.2) glavna opcija što se ofanzive Liverpula tiče, a mogla bi se obratiti pažnja i na sjajnog Žotu (6.3) koji je već u prvoj utakmici pokazao da će biti sjajno pojačanje.


Predlozi:

Ings (Southampton) 5.5 over @ 1.70

Salah (Liverpool) 7.5 over @ 1.90

Pereira (WBA) 4.5 over @ 2.70

Himenez (Wolves) 5.5 over  @  1.80


Od ova 4 predloga kao sigurnije varijante izdvojili bi Ingsa i Himeneza.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje