petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Filip Lam: PSŽ razočarava navijače svake godine

PSŽ je u novoj sezoni Lige šampiona izgubio od nemačkog Bajerna rezultatom 3:0 i tako se ponovio scenario koji navijači kluba poznaju već godinama. Ovo nije prvi put da PSŽ rano ispadne iz Lige šampiona nakon ulaganja velikih suma novca u igrače.

Nekoliko puta PSŽ nije imao sreće na žrebu, nekoliko puta su nesrećno ispadali, ali osim finala protiv Bajerna koje je odigrano tokom pandemije, klub nema mnogo uspeha u Ligi šampiona kojim bi opravdao velika ulaganja u igrače. Legendarni fudbaler Bajerna i nemačke reprezentacije, Filip Lam, izrazio je žaljenje zbog ove situacije u svojoj najnovijoj kolumni za Guardian.

Navijače PSŽ-a mogu samo da žalim. Svake godine se nadaju i svake godine se razočaraju. Veruju da njihov klub može da postigne više, ali uprkos velikim ulaganjima, PSŽ nije ništa bliže osvajanju Lige šampiona nego kad su krenuli na ovaj put„, piše Lam.

Lam dalje kaže da je ekipa PSŽ-a postala preskupa, poput luksuzne trgovine koja u izlog stavlja skupocene proizvode koje ne može priuštiti svako. To donosi puno pažnje i spektakla, ali ne donosi kvalitet. „Kad se troši toliko novca, a nema kvaliteta, to nije dobro„, zaključuje Lam.

Ovaj stav odražava i mišljenja mnogih navijača PSŽ-a koji smatraju da klub nije uspeo da opravda ulaganja koja su uložena u igrače. PSŽ će morati da poradi na svom pristupu i kvalitetu igre kako bi se borio za osvajanje Lige šampiona u budućnosti i opravdao ulaganja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje