utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Gabonac razljutio upravu londonskog kluba?

Pjer-Emerik Obamejang je u septembru 2022. godine u transferu vrednom 10.3 miliona funti iz Barselone pristigao u redove engleskog premierligaša – Čelzija.

Reprezentativac Gabona je došao na insistiranje tadašnjeg glavnog trenera – Tomasa Tuhela koji je vrlo brzo nakon njegovog dolaska dobio otkaz od strane uprave kluba.

Kao novi šef struke imenovan je – Grejam Poter koji je iskusnog golgetera potpuno „stavio u drugi plan“, jer je odigrao svega 18 utakmica i postigao tri gola. Obamejang nije registrovan za nokaut fazu Lige Šampiona, dok ne dobija priliku za igru ni u Premijer ligi.

Izostanak iz tima je svakako „pogodio“ fudbalera iz Gabona, koji je prisustvovao nedavnom „El Clasico“ između Barselone i Real Madrida, a nakon utakmice uslikan je kako se u svlačionici Barselone zajedno raduje sa svojim bivšim saigr čima zbog ostvarene pobede protiv velikog rivala.

 

To je prema pisanju medija sa Ostrva veoma razljutilo upravu Čelzija, koji smatra da je ovakav njegov postupak bio izuzetno neprimeren i neprofesionalan.

Stoga, u londonskom timu razmišljaju da uskoro prekinu dalju saradnju sa Obamejangom koji ima važeći ugovor sa klubom sve do leta 2024. godine.

Ostaje nam da vidimo kakvu „sudbinu“ će brzonogi napadač imati na „Stamford Bridge“, ali velike su šanse da će od narednog leta nositi dres nekog drugog kluba…

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje