ponedeljak, 04. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

FK Partizan: Utisci crno-belih nakon žreba

U petak, 25. februara 2022. godine, žrebom u Nionu je odlučeno da će protivnik FK Partizan u 1/8 finala UEFA takmičenja Lige Konferencija biti FK Fejnord Roterdam.

Prve impresije iznosi sportski direktor FK Partizan g. Ivica Iliev.
„Fejnord je velikan, u vrhu holandskog i priznat u evropskom fudbalu. Veliku bitku bije sa Ajaksom i PSV-om za titulu. Izvukli smo jednog od najtežih protvnika, možda na papiru izgleda kao favorit, međutim, verujem da naša ekipa može sa svima da se takmiči. Uvek sam optimista i to ne hazarderski, već što su momci pokazali da su najbolji kad je najteže”, kazao je Iliev.

Kvinsi Menig je došao iz Tventea i već se susretao sa narednim evropskim rivalom crno-belih, te je Iliev istakao da će njegove sugestije sigurno biti važne.
„Znajući ko nam je trener siguran sam da je odmah posle žreba Aleksandar Stanojević počeo da analizira rezultate i igre Fejnorda. Naravno da će Kvinsi Menig doprineti savetima i predlozima, mada je to više pitanje za struku. Ne sumanjam da će Stanojević spremiti ekipu i za taj nivo fudbala. Idemo jako, pa šta nam Bog da“.

Još uvek se nisu slegli utisci od sinoćnjeg meča sa ekipom Sparte iz Praga, a atmosfera na stadionu je prema rečima g. Ivice Ilieva doprinela tome da se dođe do pozitivnog rezultata.
„Bio je spektakl na našem stadionu, navijači su nas nosili, najvećim delom zbog njihove neverovatne energije ekipa je onako izgledala. Prvo poluvreme je bilo jedno od naših najboljih poslednjih godina. Ovaj ritam dugo nije viđen u srpskom fudbalu, prvenstvo je interesantno, a uspesi u Evropi su za ponos svih nas“

S obzirom na to da Partizan očekuje u nedelju 166. večiti derbi, sportski direktor se osvrnuo i na taj meč.
„Ovo je Partizan za koji sam igrao u Stanojevićevom prvom mandatu. Delujemo agresivno i snažno. Tako će biti i u nedelju“, zaključio je Iliev.


Izvor: FK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje