petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

FK TSC: Najava utakmice protiv Napretka

  • FK TSC dočekuje ekipu Napretka
  • Spremni smo za novi izazov

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC u utorak 26. septembra od 19.05h,  na svom stadionu TSC Arena, dočekuju ekipu Napretka iz Kruševca u 9. kolu Mozzart Bet Superlige, uvereni da mogu da pruže dobru igru i pobede.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić izjavio je da veoma poštuje Napredak, a da su njegovi igrači spremni za meč.

Očekivanja za Napredak su kao pred svaku utakmicu. Da budemo na maksimalnom nivou, da na svom stadionu odigramo dobru utakmicu i dođemo do dobrog rezultata po nas. Čeka nas ekipa koja je u usponu forme i neopravdano lošeg starta. Pokazuju  rezultata, pojačali su se i rade dobro. Očekujem takođe da će Napredak motivisati naš stadion i teren. Imaju dobre igrače, najboljeg strelca naše lige svih vremena, koji se vratio u naš fudbal„, ocenjuje Lazetić protivnički tim.

Što se tiče ekipe TSC, trener plavo-belih kaže da je zadovoljan pristupom igrača predstojećoj utakmici.

Zadovoljan sam kako momci pristupaju utakmici, sa kojim elanom i žarom smo odradili treninge, što mi je uvek glavni parametar i znak da ćemo biti na dobrom nivou. Sad ostaje teži deo da tu energiju i entuzijazam prebacimo na samu utakmicu. Imamo probleme sa nekoliko igrača, Ćalušić pokušava da se oporavi, Đorđević sigurno neće igrati, a verovatno ni Veljko Ilić, tako da imamo dosta problema pred utakmicu, jer su to mladi i standardni igrači i želimo im svima brz oporavak. Na sreću ostali igrači su spremni i na teren će izaći najbolji mogući tim„, dodaje trener TSC.

Lazetić se osvrnuo i na odigranu utakmicu Lige Evrope protiv West Ham United u Londonu.

Možda i nismo pobedili West Ham, jer nismo dovoljno verovali da možemo pobediti. To je bila škola koju smo morali da platimo i sada nam je utakmica protiv Napretka prilika da to naučeno i pokažemo. Privilegija je bila igrati sa West Ham, kao što je privilegija igrati i ovu utakmicu sa Napretkom na našem stadionu i boriti se da dođemo ponovo u poziciju da igramo velike evropske utakmice sledeće godine. To nam je prioritetan cilj u prvenstvu„, poručuje Lazetić.

Odbrambeni igrač Vukašin Krstić dodaje da je utakmica u Londonu bila odlično iskustvo.

Utisci sa utakmice sa West Ham u Londonu su fenomenalni. Nezaboravno je iskustvo igrati na takvom stadionu, pred velikim brojem navijača i tim ambijentom. Ostao je žal za pozitivnim rezultatom, ali smo mnogo naučili na toj utakmici. Sada očekujemo Napredak iz Kruševca koja je iskusna ekipa, a posle dve vezane pobede i potom poraza u Novom Pazaru, sigurno protiv nas žele da se vrate pobedama. Spremni smo za ovu utakmicu i daćemo sve od sebe da pobedimo„, ubeđen je Krstić.

TSC posle sedam odigranih utakmica zauzima 1. mesto na tabeli sa 19 bodova. Protivnik TSC u ovom kolu Napredak je 14. na tabeli sa 7 bodova.

Utakmica TSC-Napredak, igraće se u  utorak 26. septembra od 19.05h na stadionu TSC Arena u Bačkoj Topoli. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena Premium 1.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje