nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Utorak)

U utorak se nastavlja takmičenje u La ligi, a na programu su dva duela. Mi smo za vas spremili najavu jednog od tih mečeva.

19h Sevilja-Almerija

Nakon jedne užasne sezone gde su završili na 12tom mestu, što je bila najgora u poslednjih 20 godina, navijači Sevilje su se nadali da će ove sezone biti bolje. Ako se po jutru dan poznaje, izgleda da i neće. Jako loš start sezone. U prva tri kola isto toliko poraza. U poslednja dva kola tj nakon reprezentativne pauze su se malo trgli. Nakon pobede protiv Las Palmasa usledio je remi sa Osasunom, tako da u ovaj meč ulaze sa 4 osvojena boda, što je dovoljno za 16to mesto na tabeli. Ovo je jedan od onih mečeva koje Sevilja mora da dobija. Očekujem zbog toga da krenu napadački na ovom meču. Istina, ne funkcioniše im napad baš najbolje,nisu preterano efikasni, postižu jedva gol po meču,ali bi to moglo da se popravi na ovom meču jer im gostuje tim koji nema nešto previše jaku odbranu.

Almerija u ovo kolo ulazi nakon remija protiv Valensije 2-2. Još jedan efikasan meč u njihovoj režiji, što i nije previše čudno kada se zna kako igraju. Almerija je tim koji voli da igra napadački, vole da igraju otvoreno, da se nadigravaju sa rivalima, pa šta im to donese. U ovoj sezoni su osvojili samo 2 boda i nalaze se na poslednjem mestu na tabeli. Interesantno je da imaju više postignutih golova od Sevilje,ali isto tako i mnogo više primljenih. Odbrana Almerije je druga najgora u ligi, ali to samo potvrđuje gore napisano da igraju otvorene mečeve. Prethodne sezone su na jedite jade opstali u ligi, a čini se da im i ove godine predstoji grčevita borba za opstanak.

Očekivani sastavi:

Sevilla possible starting lineup:
Nyland; Sanchez, Bade, Gudelj, Pedrosa; Jordan, Rakitic; Ocampos, Lamela, Lukebakio; En-Nesyri

Almeria possible starting lineup:
Maximiano; Chumi, Montes, Gonzalez, Akieme; Robertone, Kone; Ramazani, Melero, Arribas; Suarez

Prognoza: Jedan veoma tvrd meč na kojem je domaćin favorit i trebalo bi da slavi.

Predlog: P/K 1 @ 1.53

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje