četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Francuska Liga 1: Lil – Rems (najava meča, izostanci i prognoza)

Danas nas od 21 sat očekuje zaostali meč Francuske Lige 1 između Lila i Remsa, meč se igra na stadionu Pierre-Mauroy.

Ekipa Lilla danas će pokušati da obori rekord kada se radi o vezanim pobedama na domaćem terenu koji je trenutno 8 vezanih pobeda pred svojim navijačima, gde i ove sezone ne greše i imaju 2 od 2. Trenutno su na 10.mestu sa 2 pobede, 2 remija i 1 porazom i gol razlikom 7:7. U prošlom kolu za vikend odigrali su jako dobar meč u gostima protiv Rena i remizirali 2:2, pa se sada očekuje da nastave sa uzlaznom formom i pokušaju da dođu do nove pobede. Za ovaj meč trener domaćih ne može da računa na iste igrače na koje ne računa od prvog kola, to su veznjaci Nabil Bentaleb i Adam Ounas.

Ekipa Remsa sa druge strane igra solidno na početku sezone i nema problema sa davanjem golova, ali takođe odbrana osim jednom nije uspela da sačuva svoju mrežu do sada. Nalaze se na 12.mestu sa 7 bodova i gol razlikom 9:7. U gostima su poraženi od Marseja 2:1, remizirali su sa Mecom 2:2 uz pobedu nad Monpeljeom 1:3. Za današnji meč trener gosta neće moći da računa na defanzivca J. Wilson-Esbrand (4u/0g/0).

Ono što je neugodna tradicija po domaćina jeste činjenica da nisu uspeli da savladaju Rems na tri prethodna meča (dve pobede Remsa na svom terenu uz 1 remi u Lilu), ali takođe i činjenicu da na svom terenu protiv Remsa imaju pozitivan skor i nisu poraženi u zvaničnom meču 6 vezanih mečeva (od sezone 2013/14), a u tom periodu imaju 4 pobede i 2 remija .

Mišljenje urednika: Deluje da Lil u ovom trenutku ima jači sastav od Remsa, odbrana gosta je poprilično neorganizovana i neiskusna pa je gotovo izvesno da će danas primiti gol, gledajući igre oba tima ove sezone, oba tima dosta lako i primaju i postižu golove, ali kao osnovni predlog ćemo pokušati sa igrom 1X&2+ po kvoti 1,60, a za one koji jure nešto veće kvote možete pokušati i sa kombinacijom 1X&GG po kvoti 2,07

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje